Hírek

Nincs menekvés – A figyelők előzetes

the_watchers_dakota_fanning

M. Night Shyamalan lánya apja nyomdokaiba lépett és egy hátborzongató horrorral debütál rendezőként, amihez érkezett egy új előzetes.

Amíg idén a high concept thrillerek és filmvégi csavarok fenegyereke, M. Night Shyamalan egy koncerten csapdába csalt sorozatgyilkosról mesél Josh Hartnett-tel a főszerepben (Trap), addig lánya, az elsőfilmes Ishana Shyamalan egy csapat erdőben fogságba esett idegent állít a középpontba, akiket rejtélyes lények figyelnek és végeznek ki, ha szökni próbálnának.

„Végül egyfajta sötét tündérmese, fantasy esszenciává bővül. És ez az, amit igazán a legjobban szeretek.”

– nyilatkozta a rendező a film kapcsán. „Sok szempontból a horror műfaját használja, hogy egy másik térbe kerüljön, és ez az utazás meglepetése is lesz. Szóval remélhetőleg az emberek lelkesedni fognak érte.” A film egy A.M. Shine által írt regény adaptációja, amiben a Dakota Fanning alakította Mina egy ártalmatlan utazás során csapdába esik egy nyugat-írországi erdőben három idegennel. Egy speciális üveglappal ellátott bunkerbe kerül, amin keresztül éjszaka titokzatos lények figyelik a fogságban lévő embereket.

Az új előzetes lényegesen több dolgot árul el a történetről, mint a két hónapja kiadott teaser, de még így is rengeteg titkot rejthet még a végső film, ami leginkább az ír népi motívumokat és legendákat állíthatja a középpontba. Emellett Ishana Shyamalan bizonyíthatja mennyire hajaz édesapjára és mennyire képes egy eredeti hangvételt és stílust megütni első mozijával. Természetesen a forgatókönyvért is Ishana Shyamalan felelt és apja producerként egyengette a film útját. Dakota Fanning mellett Georgina Campbell, Oliver Finnegan és Olwen Fouéré alakítják a főbb szerepeket.

A figyelők 2024. június 13-án érkezik a magyar mozikba.

Sztepanov Márkó

Sztepanov Márkó a METU képalkotás szakán diplomázott 2023-ban, jelenleg televíziós műsorkészítő mesterképzést végez. Javíthatatlan mozifüggő, filmkészítéssel foglalkozik és filmrendezői ambíciókkal is rendelkezik. Mindenevő, de a horror és az akció műfajok a gyengéi és bármikor megvédi Michael Bay renoméját.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com