Hírek

A Forrest Gump után bábok – Welcome to Marwen előzetes

Robert Zemeckis, a Vissza a jövőbe, a Forrest Gump és a Karácsonyi ének rendezője új filmmel jelentkezik. A Welcome to Marwen 2019 január elején lesz látható, addig is itt az előzetes!


Hirdetés

A Universal Pictures égisze alatt rendezi Robert Zemeckis legújabb filmjét, mely egy igaz történeten alapul. Mark Hogancamp egy náci banda áldozatául esik, aminek következtében súlyosan megsérül mentálisan és fizikailag. A férfi korábban művész volt, így a gyógyulást is egyfajta művészi kifejezésben találja meg: bábokat gyárt és azokkal meséli el a történteket, ám mindez cseppet sem egyszerű.

A film az előzetes alapján megidézi a Forrest Gump hangulatát:

esendő, de igencsak szeretnivaló főhős karaktere mentén rajzolódik ki egy tiszta és egyértelmű morális üzenet. A filmnek van humora, de bánata is. Valószínűleg majd sírunk és nevetünk is a Welcome to Marwin című filmen, mely vegyesen dolgozik élőszereplőkkel és stop-motion technikával életre keltett bábokkal.

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola PhD-hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket, 2010 óta a Filmtekercs.hu szerzője. kellermirella@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés