Hírek

A FOX nem mond le az Így jártam anyátokkal spinoffról

Több, mint 3 éve már, hogy az Így jártam anyátokkal egy botrányos záróepizóddal megrengette a TV nézők világát. Bármennyire is háborodott azonban fel az internet népe, a sorozat általános sikere vitathatatlan. Nem is csoda, hogy a FOX évek óta keresi az utat egy spinoff elkészítéséhez. De lássuk, hogyan is áll a projekt most!

A Collider szedte össze a napokban, hogy mi is a helyzet jelenleg a lehetséges spinoff-fal. A 2005. óta futó sorozat még befejezése előtt, 2013-ban kapott volna egy testvért, amit nem túl kreatívan How I Met Your Dad (Így jártam apátokkal) címen futtattak volna. Az első rész el is készült Great Gerwig (Jackie, 20th Century Women) főszereplésével. A pilotot követően azonban mégsem kellett a sorozat a csatornának.

Mindennek már 4 éve, a spinoff pedig azóta sincs sehol. Az eredeti show írói éppen egy új sorozat, a This Is Us második évadán dolgoznak, így ha a közeljövőben sor is kerülne a testvérsorozat megkezdésére, Isaac Aptaker és Elizabeth Berger valószínűleg nem vennének részt benne. Ez persze nem feltétlen negatív, hiszen egy teljesen új sorozat, új nevekkel, új írókkal akár még jobban is elsülhet.

Egy biztos: a Fox nem hajlandó lemondani a lehetőségről és továbbra is írókat keres a spinoffhoz. Könnyű dolguk van egyrészt, hiszen a régi szereplőgárdából senkit nem kell összehozni, azaz nem kell az öt színész munkarendjét egyeztetni. Másrészt azonban a sorozat vége okozta felháborodás és kiábrándultság talán fásultabbá tette a közönség egy részét, nem lesz mindenki érdeklődő és nyitott egy tükörtörténetre.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés