Hírek

A galaxis őrzői 3. forgatókönyvét többen megkönnyezték

Páran voltak olyan szerencsések, hogy olvashatták A galaxis őrzői 3. forgatókönyvét. Úgy tűnik, a történet annyira érzelmesre sikerült, hogy többen sírtak James Gunn sorait olvasva.

Peter Sciretta írta meg egy Twitter-posztban, hogy két ismerősétől is hallotta, hogy volt lehetőségük elolvasni A galaxis őrzői 3. forgatókönyvét, és mindketten elsírták magukat.

Már a második rész is érzelmes volt, de úgy tűnik, James Gunn ezúttal azon is túltett.

Csakhogy James Gunnt kirúgták a rendezői székből.

A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy vol. 2.)

A Geektyrant cikke szerint annak ellenére, hogy nem James Gunn fogja rendezni a filmet, az ő forgatókönyvét fogják használni. A Marvel stúdiónak azonban még nem sikerült új rendezőt találnia, úgyhogy csak remélni tudjuk, hogy olyan valaki fog jönni, aki nem fog mindent lecserélni.

Ugyan még semmi információ nincs A galaxis őrzői 3. történetéről, de ezek a kis kiszivárgó morzsák felkorbácsolják a kíváncsiságot!

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. kellermirella@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya