Hírek

A galaxis őrzői 3. forgatókönyvét többen megkönnyezték

Páran voltak olyan szerencsések, hogy olvashatták A galaxis őrzői 3. forgatókönyvét. Úgy tűnik, a történet annyira érzelmesre sikerült, hogy többen sírtak James Gunn sorait olvasva.

Peter Sciretta írta meg egy Twitter-posztban, hogy két ismerősétől is hallotta, hogy volt lehetőségük elolvasni A galaxis őrzői 3. forgatókönyvét, és mindketten elsírták magukat.

Már a második rész is érzelmes volt, de úgy tűnik, James Gunn ezúttal azon is túltett.

Csakhogy James Gunnt kirúgták a rendezői székből.

A galaxis őrzői vol. 2. (Guardians of the Galaxy vol. 2.)

A Geektyrant cikke szerint annak ellenére, hogy nem James Gunn fogja rendezni a filmet, az ő forgatókönyvét fogják használni. A Marvel stúdiónak azonban még nem sikerült új rendezőt találnia, úgyhogy csak remélni tudjuk, hogy olyan valaki fog jönni, aki nem fog mindent lecserélni.

Ugyan még semmi információ nincs A galaxis őrzői 3. történetéről, de ezek a kis kiszivárgó morzsák felkorbácsolják a kíváncsiságot!

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Nagyítás rovat felelőse. kellermirella@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..