Hírek

A Gettómilliomos egyik sztárja lesz az indiai 24 című sorozat főszereplője

anil kapoorAnil Kapoor, az Oscar-díjas Gettómilliomos egyik sztárja játssza a 24 című amerikai tévésorozat bollywoodi változatának főszerepét.

Az 53 esztendős színész az eredeti verzió Jack Bauer szerepét kapta, amelyet Kiefer Sutherland alakított – adta hírül csütörtökön a BBC honlapja.

A mumbai helyszínre átírt sorozat a színész produkciós cége, az Anil Kapoor Film gyártásában készül. Kapoor, aki Danny Boyle Gettómilliomosában a kvízműsor házigazdáját játszotta, több mint száz bollywoodi filmben szerepelt az elmúlt három évtizedben, és az eredeti 24-ben is feltűnt: Omar Hasszán közel-keleti vezetőt alakította. A bollywoodi 24-et rendező Abhináj Deo szerint nem is kétséges a remake sikere. „Megkapják a sztárjukat, akit szeretnek, a film témája szintén közel áll hozzájuk. Mi baj lehet?” – fogalmazott. A Kiefer Sutherlanddel forgatott és világszerte népszerűvé vált 24 sorozat 2001-ben került a képernyőre és kilenc év alatt 192 epizódját láthatták a nézők. Az indiai verziót a Colors csatorna kezdi sugározni még ebben az évben.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya