Hírek

A görög mitológiáról készíti új animációs sorozatát a Rick and Morty írója

Vajon lesz olyan sikeres az új sorozat, mint a Rick and Morty?

Új sorozaton dolgozik Dan Harmon, a Rick and Morty és a Community írója. Az animációs darab a FOX égisze alatt készül és a görög mitológiát járja majd körbe.

Az IndieWire írta meg, hogy újabb nagy dobásra készül az animációs világ egyik legünnepeltebb alkotója, Dan Harmon.

Az író ugyanis legújabb művéhez az ókori görögöket hívja segítségül.

Harmon új sorozata a FOX-nál készül majd el, a történet pedig a jól ismert mitológiai elemeket keveri majd modern kori problémákkal. A középpontban egy elfuserált család áll emberekből, istenekből és szörnyekből, akik éppen a világ egyik legelső városát próbálják megalapítani és irányítani. Anélkül, hogy megölnék egymást. Utóbbi a görög mitológia alapján különösen nehéz kihívásnak ígérkezik majd.

Ahogy a FOX Entertainment feje, Michael Torn fogalmaz a projektről:„Ha valaki, akkor Dan Harmon képes rá, hogy a korai görög civilizációt úgy ültesse elénk, hogy az éles politikai és popkultúrai kommentára legyen a mai kornak.

Harmon és a FOX egyébként tavaly írt alá egy sor animációs darab kollaborációjára. Ennek egyike lesz a készülő görög mitológiás sorozat, amely most még cím nélkül fut.

Azt sem tudni egyelőre, hogy kik adják majd a hangjukat a sorozathoz, ahogy azt sem, hogy mikor is érkezik az első évad. Állítólag a következő néhány hónap meghozza a válaszokat ezekre a kérdésekre. Mi mindenképpen kíváncsian várjuk a fejleményeket és az új alkotást is.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com