Hírek

A Grand Budapest Hotel animációt kapott extraként

The Grand Hotel Budapest (2014)

A Grand Budapest Hotel egy animációs filmet kapott a Criterion Collection jóvoltából, amit maga a rendező, Wes Anderson narrál.

Wes Anderson 2014-es filmje, A Grand Budapest Hotel nemrég csatlakozott a Criterion Collection sorozatához. A találkozás eredményeképp született különleges kiadvány pedig számos meglepetést tartogat a film kedvelői számára:

A forgatásról szóló dokumentumfilm, kimaradt jelenetek és a stábbal készült új interjúk mellett egy kb. 25 perces animáció is helyet kapott az extrák listáján.

A többek között 4 Oscar-díjjal jutalmazott film – ahol a cselekmény középpontjában egy különleges hagyaték, ifjabb Johannes Van Hoytl: Fiú almával című titokzatos festménye áll – látványvilága már első pillantásra animáció után kiált, amit az eredeti forgatókönyv felhasználásának segítségével most meg is kapott.

Wes Anderson

Miközben a soron következő – szám szerint tizedik – Anderson film, ami a mozikba kerül, a The French Dispatch lesz, egy az újságírás előtt tisztelgő, vászonra írt vallomás, ami az eredeti tervek szerint július végén debütált volna, a koronavírus-járvány azonban ezt a menetrendet is átírta. 

Ami viszont meglepő, hogy a fim majdnem három hónapos késéssel érkezik majd meg a mozikba, így egészen október 16-áig tolódott el a premier dátuma.

A szereposztás szempontjából a saját maga által teremtett hagyományokhoz ragaszkodó rendező új filmjében ismét felbukkan majd Bill Murray, Tilda Swinton, Owen Wilson, Adrien Brody, Frances McDormand, akik mellett most Timothée Chalamet is feltűnik majd a vásznon. 

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com