Hírek

A gyermek Marvel Kapitány Szellemirtónak áll

Alakul a hivatalos Szellemirtók 3 szereplőgárdája: a főszerepben a gyermek Marvel Kapitányt alakító Mckenna Grace – írja a TheWrap.

Újabb információk érkeznek a legújabb Szellemirtók háza tájáról. Azt eddig is tudni lehetett, hogy a filmet az eredeti két alkotás alkotójának fia, Jason Reitman írja és rendezi, ahogy azt is, hogy egy fiatalabb szereplőgárdával készül a film.

Mostanra pedig azt is tudjuk, hogy mennyire fiatallal: a 12 éves Mckenna Grace alakítja a főszereplőt. A kislányt a szuperhősfilmen kívül a 2017-es A tehetségben és a The Bad Seedben is láthattuk. Eléggé fut a színésznő szekere egyébként, hiszen a kultikus fantasy-sci-fi keverék folytatásán kívül az Annabelle Comes Home-ban is szerepel majd.

Nézd meg az Annabelle-filmek legújabb darabjának előzetesét!

Nem Grace azonban az egyetlen színésznő, aki csatlakozott a projekthez: Carrie Coon alakíthatja a lány édesanyját, Finn Wolfhard pedig a lány testvérét.

A film teljesen ignorálja majd a 2016-os női gárdás Paul Feig-próbálkozást, és visszanyúl a gyökerekhez. Egy egyedülálló anya és két gyermeke áll majd a középpontban, ők képviselik a szellemirtók egy új generációját. Az alkotás egyelőre hivatalos cím nélkül fut, de egy aprócska teasert már kaptunk pár hónappal ezelőtt.

A Szellemirtók 3 2020 júniusában érkezik a mozikba.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya