Hírek

A Gyűrűk Ura a Trónok harca írójánál landol

Bryan Cogman, a Trónok harca egyik írója és executive producere konzultánsként csatlakozott JD Payne és Patrick McKay írókhoz az Amazon A Gyűrűk Ura sorozatában – adta hírül a Collider.

A Trónok harca fináléja után sokakban ébreszthet reményt ez a hír – és legalább annyi ember, aki nem kedvelte az HBO szériájának utolsó évadát, mond majd le legyintve Tolkien klasszikusának adaptációjáról is. Cogman a Trónok harca showrunnerjei, David Benioff és D.B. Weiss mellett dolgozott asszisztensként, és olyan részeket jegyzett íróként, mint az első évadban a Nyomorékok, fattyak és összetört dolgok (Cripples, Bastards, and Broken Things), a harmadik évadban az Akit a tűz megcsókolt (Kissed by Fire) – vagy az utolsó évadban a hideget-meleget is kapott A Hét Királyság lovagja (A Knight of the Seven Kingdoms).

Cogman, akit élő enciklopédiaként tartottak számon kollégái, a legnagyobb elismerést magától George R. R. Martintól kapta, aki a sárkány harmadik fejének nevezte őt, Benioff és Weiss mellett. Úgy volt egyébként, hogy Cogman fogja fejleszteni az egyiket a készülő öt Trónok harca spin-offból, de végül a projekt lekerült az asztalról. Így történhetett, hogy a művész az Amazonnál kötött ki…

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..