Hírek

A hajas Patrick Stewart és a kopasz John Malkovich Glenn Close-ért verseng – The Wilde Wedding előzetes

Bár a The Wilde Wedding előzetes alapján csak egy újabb nagy nevekkel teledobált egyszer nézhető romantikus vígjátéknak tűnik, Stewart és Malkovich megfűszerezve Glenn Close-sal azért csak felkelti az ember érdeklődését.

Hát ez is eljött: Jack Nicholson, Robert De Niro, Michael Douglas, Tommy Lee Jones és Dustin Hoffman után újabb két színészóriás adja a nevét egy könnyed romantikus vígjátékhoz főszereplőként. És bár dicséretes, hogy Hollywood egy ideje sorban dobja ki az olyan vígjátékokat, amelyek 60 és 70+-os párokat raknak a középpontba, egy-egy kivétellel ezek sosem sikerülnek igazán jól. Általában túl sablonos, túl közhelyes, nem elég őszinte és koránt sem elég vicces a végeredmény. De talán majd most!

A történetben Close egy filmsztárt alakít, aki sikert sikerre és férjet férjre halmoz. Az aktuális 4. férjjelöltet játssza Stewart, míg az egyik ex lesz Malkovich. A nagy esküvőre összegyűlik a család mindkét oldalról és kezdődhet is a szokásos bonyodalom. A nőt összezavarja az ex-férj felbukkanása, míg az előzetes alapján a család többi tagja szintén nem egyszerű eset. A közeg a már megszokott felső középosztálybeli réteg, hatalmas házak, hatalmas kertek és persze hatalmas esküvő.

A filmet egyébként Damian Harris (Éjkert, Van kegyelem?, Megcsalatva) írja és rendezi, a három nagy név mellett pedig láthatjuk majd Minnie Driver-t, Noah Emmerich-et, Grace Van Patten-t és Peter Facinelli-t.

Az alkotás még idén az amerikai mozikba kerül, hogy hozzánk eljut-e, az egyelőre kérdéses.

Avatar

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya