Hírek

A halhatatlan gárda 2: Uma Thurman is a fedélzeten!

a_halhatatlan_garda_1

Uma Thurman csatlakozott A halhatatlan gárda 2 stábjához a visszatérő Charlize Theron, Matthias Schoenaerts és Chiwetel Ejiofor mellé.

Uma Thurman is szerepelni fog a Netflix A halhatatlan gárda című képregényadaptációjának folytatásában – írja a Deadline. Az első rész főszereplője Charlize Theron volt, aki visszatér a szerephez. KiKi Layne, Matthias Schoenaerts, Marwan Kenzari, Luca Marinelli, Veronica Ngo és Chiwetel Ejiofor szintén szerepel a második részben. Hozzájuk csatlakozik Henry Golding, a Kőgazdag ázsiaiak sztárja is.

A halhatatlan gárda a Netflix egyik legnagyobb dobása volt. Az első 28 napban 186 millió órát streamelték a felhasználók. A film 2020 júliusában debütált a szolgáltató kínálatában. A meghalni képtelen osztag történetének alapját Greg Rucka és Leandro Fernández képregénysorozata szolgáltatta. A halhatatlan zsoldosok (vezetőjük Andy, azaz Theron) sok száz éve tevékenykednek világunkban, de mindezidáig sikerült megőrizni inkognitójukat. Az első részben a csapat felfedezett egy új halhatatlan katonát (Layne). A folytatás cselekménye egyelőre nem ismert.

A halhatatlan gárda 2 most kapott újabb momentumot csaknem egy évvel azután, hogy bejelentették azt.

Az első rész rendezője Gina Prince-Bythewood volt, de ő nem tér vissza a folytatásban. Helyette Victoria Mahoney ül a rendezői székbe, a forgatókönyvet Rucka írja.

Az Oscar-jelölt és Golden Globe nyertes Uma Thurman olyan filmekről ismert, mint a Veszedelmes viszonyok, a Ponyvaregény, Batman és Robin, Gattaca, Kill Bill 1 és 2, valamint A nimfomániás 1 és 2. Nemrég az AppleTV+ Gyanú című sorozatában tűnt fel. A színésznő szerepelni fog a The Kill Room című fekete komédiában többek között Samuel L. Jackson mellett.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com