Hírek

A Harry Potter stábja valóban visszatért Roxfortba

A HBO közzétette az első képet, amin 20 évvel az első közös forgatásuk után Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson ismét a Roxfort egyik varázstermében ülnek.

Húsz éve, 2001-ben mutatták be az első Harry Ptter filmet, a Harry Potter és a bölcsek kövét. Az egykori stáb egy évfordulós epizódot fog bemutatni 2022. január elsején! Az epizód címe: Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts. Azonban nem egy újabb történetet kapunk majd, hanem egy nagy adag nosztalgiázást. Az évfordulós különkiadás a színfalak mögé vezeti a nézőket, amiket interjúkkal, beszélgetésekkel tesznek majd érdekessé.

Az első fotón Daniel Radcliffe, Rupert Grint és Emma Watson láthatók, immáron valóban a Roxfort egyik termében, ahol Harry, Ron és Hermione szerepében annyi időt töltöttek el közösen. De nem csak ők jelennek meg majd, hanem Helena Bonham Carter, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Mark Williams, Bonnie Wright, Alfred Enoch, Matthew Lewis és Evanna Lynch is látható lesz a nosztalgikus különszámban.

A Harry Potteren egy teljes generáció nőtt fel, nem csoda, ha sokak szíve megdobban, amikor egy különleges meghívót látnak. Reméljük, hogy egy kedves, évfordulóhoz és ünnepekhez méltó produkciót láthatunk majd. Még így is, hogy J.K. Rowling nincs bevonva különkiadásba.

A Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts január 1-én érkezik az HBO Max-ra.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com