Hírek

A héten debütál az Overlord

J.J. Abrams misztikus második világháborús filmjének, az Overlordnak a héten lesz a premierje. A ScreenRant művészi posztert publikált ez alkalomból.

Az Overlord története egy csapat amerikai katona sorsát mutatja be, akik a normandiai partraszállás idején nem érkeznek meg úti céljukhoz, hanem a szárazföldön rekednek. Az ellenséges vonalak mögött pedig egy bizarr laboratóriumot találnak, ahol furcsa emberkísérletek zajlanak. A náci laboratórium elképzelhetetlen horrort rejt.

Az Overlord első bemutatója a Fantastic Fesztiválon volt, ahol sok dicséretet kaptak a színészek: Jovan Adepo, Wyatt Russell, Pilou Asbæk, Mathilde Ollivier, John Magaro, Iain De Caestecker és Dominic Applewhite.

Az Overlord rendezője Julius Avery, akinek ez csupán a második nagyjátékfilmje, az első a Fenegyerek volt.

 

Avatar

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar nyelv és irodalom szakon. 2008 óta publikál, 2011-ben Országos Diákzsűri tag volt. Jelenleg egy tajvani egyetemen tanul. A Nagyítás rovatot vezeti. kellermirella@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..