Hírek

A híd: az HBO saját gyártású reality sorozata augusztus 11-én debütál

A hétrészes műsor első három részének premierje 2023. augusztus 11-én lesz HBO Maxon. A további részek hetente, dupla epizóddal érkeznek majd az HBO Maxra.

A saját gyártású sorozatok sikerei után az HBO megvalósította egy már régóta tervezett projektjét: itthon is belekóstolt a non-scripted műfajba és tavaly leforgatta az első realityjét – írja a stúdió sajtóközleménye. A választás a külföldön már ismert A híd (The Bridge) című formátumra esett. Az együttműködésre épülő, összetett fizikai, szellemi és érzelmi játék minden korosztály számára szóló sorozat.

A moziminőségben leforgatott sorozathoz megérkezett az első videós anyag:

Az HBO részéről Závorszky Anna, Szalontay Mária voltak a sorozat producerei, míg a gyártási feladatokat a hazai piac részéről a Free Monkeys Production végezte (az eredeti spanyol Banijay formátum megalkotója a Banijay Iberia helyi cége, a Zeppelin). A legújabb változatra vonatkozó szerződést a Banijay Rights, a tartalomgyártással foglalkozó Banijay globális forgalmazási részlege kötötte.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com