Hírek

A hidegháború idején fog játszódni a Wonder Woman 2?

A Wonder Woman 2 forgatókönyvírója sokatmondó képet osztott meg Twitter-oldalán, ami után be is indultak a találgatások.

Egy hónap múlva startol a Comic Con San Diegóban, ami évről-évre a kockakultúra pirosbetűs ünnepe. A nagy hollywoodi stúdiók rengeteg érdekes anyaggal és fontos bejelentéssel készülnek a Comic Conra, így a DC Univerzum készülő produkcióval kapcsolatban is okosabbak leszünk júliusban. A Wonder Woman 2 társírója, Geoff Johns azonban már most elhintett egy beszédes információmorzsát a rajongóknak, ami rögtön be is indította a találgatásokat.

Ami a DCEU-t illeti aligha utalhat a két W-betű bárki másra, mint Wonder Womanre, arról pedig, hogy a 84-es szám mit jelenthet az a fanok közti konszenzus, hogy minden bizonnyal a cselekmény fog ebben az évben játszódik majd. Diana így jó eséllyel a hidegháborúban ragad majd fegyvert.

Habár még két film is megjelenik a DC égisze alatt, amíg az új Wonder Woman film kijön (az Aquaman idén decemberben, míg a Shazam! jövő áprilisban érkezik), a stúdió nem véletlenül keríti a legnagyobb hírverést az ünnepelt első rész folytatásának, hiszen messze Diana kalandja volt eddig a legnépszerűbb a filmfolyamból a rajongók és a kritikusok körében egyaránt.

A Wonder Woman 2 2019 novemberében kerül bemutatásra az Egyesült Államokban és minden bizonnyal valamikor ekkortájt ér el hazánkba is a film.

 

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..