Hírek

A híres képregényszerző, Stan Lee élete is vászonra kerül

stan-lee-1Stan Lee számos képregényhőse visszatérő vendég a filmvásznon. Egy új produkció azonban most a híres képregényszerzőt választja hőséül.

A The Hollywood Reporter értesülése szerint a hetvenes években játszódó történet nem életrajzi film, hanem akció-kaland lesz, amely Lee életének egy részletére épül. A produkció a 20th Century Fox stúdióban készül, a forgatókönyvíró, a rendező és a szereposztás azonban még nem dőlt el. A stúdió részéről Marty Bowen és Wyck Godfrey a készülő film producere, Lee pedig executive producerként dolgozik a projekten.

Stan Lee – aki 1922-ben Stanley Lieber néven született – a grafikus Jack Kirbyvel olyan népszerű képregényeket alkotott, mint az X-Men, a Hulk vagy A fantasztikus négyes, de Pókember és A fenegyerek története is a nevükhöz fűződik.

A hetvenes évek Lee életében új korszakot hozott: a szerző akkor költözött Hollywoodba, hogy álmát valóra váltva a filmvásznon és a tévé képernyőjén is életre keltse képregényhőseit.

Lee rajongói a képregényeiből készült Marvel-kasszasikerekben rendszerint egy kameoszerepben ismerhetik fel a ma már 93 éves mestert. Legutóbb a Deadpool és az Amerika kapitány: Polgárháború című akciófilmekben tűnt fel.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com