Hírek

A hivatal világában játszódó sorozat érkezik

A Peacock hivatalosan is megrendelte Greg Daniels és Michael Koman egyelőre cím nélkül futó, A hivatal (The Office) világában játszódó mockumentary sorozatát.

Annyit már tudunk a készülő produkcióról, hogy Domhnall Gleeson és a Fehér Lótuszból ismerős Sabrina Impacciatore fogják vezetni a sorozat szereplőgárdáját. A Peacock közleményéből fény derül a cselekményre is: egy dokumentumfilmes stáb megörökli a Dunder Mifflin scrantoni fiókját. A csapat önkéntes riporterekkel igyekszik újraéleszteni egy haldokló újságot és annak kiadóját. A történetből látszik, hogy új projektről, nem pedig rebootról van szó. A első évadához már több epizódot is írtak az alkotók.

A Peacock a több mint 10 éve befejeződött A hivatal még mindig aktív rajongóira apellál az új szériával, melynek fejlesztését régi motorosokra bízza: Daniels volt, aki  az NBC The Office című sorozatát az amerikai közönség számára adaptálta Ricky Gervais és Stephen Merchant azonos című BBC-s sikersorozata alapján. A 2005-ben bemutatott amerikai sorozatban Steve Carell (majd az ő távozása után James Spader), John Krasinski, Rainn Wilson, B.J. Novak és Jenna Fischer szerepeltek. A sorozat kilenc évadon keresztül futott, majd 2013-ban fejeződött be.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com