Hírek

A Hulun tér vissza Veronica Mars

Veronica Mars sok év kihagyás után újra sorozatban tér vissza. Az ironikus humorú magándetektív a Hulun kap egy nyolcrészes évadot, amelyhez az előzetes is megérkezett.

A Veronica Mars 2004-ben kezdte rövidke pályafutását, amelyet 2007-ben be is fejezett, legalábbis egy időre. Habár Rob Thomas detektívsorozatának nézettsége sosem volt túl acélos, általában pozitív visszajelzéseket kapott. Hűséges rajongótábor alakult ki körülötte – annyira, hogy 2014-ben egy rajongói támogatással összekalapozott filmmel folytatták a sorozat nyitva hagyott lezárását. Újabb öt év szünet után a Veronica Mars még egyszer visszatér, a jól ismert szereplőivel (mint a főszerepet játszó Kristen Bell) és néhány új arccal (mint az előzetesben is látható J. K. Simmons) megtöltve. A nyomozónő kalandjait a Hulu karolta fel, egy nyolc epizódból álló évadot kapott az újabb rejtélyek megoldására.

A történet szerint Neptune-ban szüneten lévő fiatalokat gyilkolnak meg egy robbantásos merénylettel. Miután Veronicát és a szintén nyomozó apját az egyik áldozat családja felbérli, visszautaznak egykori otthonukba, hogy a végére járjanak az ügynek. Azonban azonnal belekeverednek a helyi osztályharcba is: a gazdagoknak már elegük van abból, hogy a város a bulizók zarándokhelye, míg a kisembereknek életszükséglet a virágzó turizmus.

A Veronica Mars negyedik évadának minden része egyszerre válik elérhetővé a Hulun 2019. július 26-án.

Vida László

Vida László a Debreceni Egyetem kommunikáció- és médiatudományi szakának újságíró specializációján végzett. Szakterülete a sci-fi, a fantasy, a képregényfilmek és bármi, aminek videojátékokhoz van köze.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com