Hírek

Megérkezett A vizsga folytatása – A játszma előzetes

Tíz év után elkészült A vizsga folytatása. Bergendy Péter helyett Fazakas Péter a rendező, de a forgatókönyvet ezúttal is Köbli Norbert írta, illetve Kulka János és Nagy Zsolt is folytatják szerepeiket.

A vizsga című film a lehallgatási thriller alműfajába sorolható, és ebben az esetben egy üdítően jól sikerült magyar alkotásról van. Nem csoda, hogy nagy a várakozás a folytatást illetően. Addig is A játszma előzetesével kell beérnie a nézőknek.

A film története a 60’as években játszódik. A főszereplő az állambiztonság tisztje, Jung András (Nagy Zsolt), akinek élete elégedetten folyik. Együtt él feleségével, Évával (Hámori Gabriella) és várja az előléptetését. Úgy tűnik, csak versengő kolléga, Kulcsár (Scherer Péter) tehet neki keresztbe. Ám egyszer csak felbukkan a legendás kém, Markó Pál (Kulka János), s innentől fordulat fordulatot követ és senki és semmi nem az, aminek látszik.

„Tíz évet vártunk erre a pillanatra… A vizsga folytatódik! Íme A játszma első előzetese, Markó Pál (Kulka János) és Jung András (Nagy Zsolt) párharcának következő fejezete” – írta ki a Facebookon Köbli Norbert.

„Nagyon örültem a felkérésnek, és nagyon szívesen vállaltam a feladatot.

Nagy feladat volt, igazi főszerep, és igazi erőpróba. Egy kémet játszom, akiről sosem tudni, jót akar-e, vagy rosszat. A figura és köztem van némi hasonlóság… De legyen ez inkább meglepetés”nyilatkozta Kulka János.

A filmet október 14-től vetítik a magyar mozikban.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com