Hírek

A Johnson-Reynolds felejthetetlen páros Gal Gadottal kiegészülve – Red Notice előzetes

Red-Notice-Dwayne-Johnson-Ryan-Reynolds-Gal-Gadot

Netflix közzétette a várva várt Red Notice előzetesét. Dwayne Johnson, Ryan Reynolds és Gal Gadot ütős akcióvígjátékot ígér.

A Red Notice rendező-forgatókönyvírója Rawson Marshall Thurber. A rendező dolgozott már együtt Dwayne Johnsonnal, legutóbbi filmje a Felhőkarcoló volt, amiben szintén az expankrátor játszotta a főszerepet. Közös múltjuk egészen a Központi hírszerzésig nyúlik vissza, amit szintén Marshall Thurber rendezett.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A film címe – Red Notice – arra a figyelmeztetésre utal, amit azok kapnak, akiket az Interpol a világ legkeresettebb bűnözőinek ítél. John Hartley (Dwayne Johnson) az FBI kötelékében nyomoz a legkeresettebb tolvajok után. A globális hajtóvadászat során úgy tűnik, társulnia kell a világ legnagyobb műkincstolvajával, Nolan Booth-al (Ryan Reynolds). Az újdonsült partnerek célja pedig kézre keríteni a hasonlóan nagyra törő Püspök néven futó tolvajt (Gal Gadot). Az egymástól mindenben különböző páros bejárja a táncparketten át a leginkább őrzött börtönt, de a dzsungelt is. A legrosszabb mind közül, hogy közben egymást is el kell viselniük – írja a Collider.

A filmet eredetileg a Universal juttatta volna el a mozikba, de a Netflix lecsapott rá. A streamer november 12-én tervezi bemutatni a rengeteg akciót ígérő filmet.

Az akció mellett pedig lesz lehetőség másra is figyelni.

A Red Notice előzetese arról árulkodik, hogy a Reynolds és Johnson ütős komikus duót hoz, amiben mindketten ismerős karakterben tündökölhetnek.

A Netflix filmjében Johnson, Reynolds és Gadot mellett Chris Diamantopoulos és Ritu Arya is szerepel.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.