Hírek

Zsótér Indi Dániel első filmje, A Karantén Zóna a HBO Max kínálatában

Zsótér Indi Dániel első filmje, A Karantén Zóna forgalmazóra talált, a Magyarországon március 8-án induló HBO Max kínálatában lesz elérhető hamarosan!

Zsótér Dániel 2020-as pandémiás időszakból inspirálódó, öt epizódból álló filmjében olyan színészek szerepelnek, mint Pásztor Erzsi, Ujréti László, Makranczi Zalán, Majsai-Nyilas Tünde és Ónodi Eszter. A forgatókönyvet Vida Orsolya és Zsótér Indi Dániel írta közösen, a film vezető operatőre, Dimeth Balázs Ferenc mellett Gajdics Dávid, Szentiványi Gábor és Szombath Máté fényképezték az egyes epizódokat.

A Karantén Zóna Zsótér Dániel első nagyjátékfilmje. Hat évig a 24.hu videós újságírója volt, emellett szabadúszóként ír, rendez és vág. 2015-ben Melyiket kéred? címmel egy rövidfilmet rendezett. A részben közösségi finanszírozásból készült, a 2020-as karantén időszakot misztikusan feldolgozó szkeccsfilm lesz

az első magyar egészestés játékfilm, ami exkluzívan az HBO Max-on debütál!

A Karantén Zónaban több, műfajilag eléggé különböző betétdalt is felcsendül, amelyek közül az Imre Fia Imre szerzeményéhez egy videóklip is készült.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com