Hírek

A Karib-tenger női kalózai felhúzzák a vitorlát

Margot Robbie lesz a főszereplője A Karib-tenger kalózai női változatának, amit a Ragadozó madarak írója, Christina Hodson ír.


Hirdetés

Különös fordulat a Disney háza táján a nőperspektívából bemutatott Karib-tenger. A tendencia nem meglepő, sokkal inkább konkrétan ennek a rebootnak a sorsa. Eredetileg a Deadpool alkotópárosát, Rhett Reese-t és Paul Wernicket kérték fel, hogy gondolják újra a nagysikerű szériát. Miután ők elhagyták a hajót, októberben érkezett a hír, hogy az öt filmet is jegyző Ted Elliott társul a Csernobil írójával, Craig Mazinnel, és ők terelik új vizekre a kalózokat.

A Variety értesülései szerint most egy női A Karib-tenger kalózai projekt is kihajózik a nyílt vízre és Margot Robbie fogja felölteni a halálfejes szemfedőt.

A Ragadozó madarak írónője, Christina Hodson fogja újragondolni a történetet. Jerry Bruckheimer, aki az előző öt A Karib-tenger kalózai film mögött is állt, mind a két készülő film producere lesz. Vagyis két egymástól független Karib-tenger reboot készül. Kérdés, hogy vajon meddig tartják a két film tervét párhuzamosan.

A Johnny Depp Jack Sparrow kapitány karaktere miatt ikonikussá vált filmsorozat utolsó része A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja nem örvendett kritikai sikernek, mégis 622 millió dollárt hozott világszerte a stúdió számlájára.

Mindeközben Robbie továbbra is marad Harley Quinn a Suicide Squad folytatásában. A színésznő második Oscar-jelölését kapta ebben az évben a Botrányban nyújtott alakításáért. Tavaly egy rendkívül hálás szerepet is kapott: végigtáncolta Quentin Tarantino Hollywood-verzióját a Volt egyszer egy… Hollywoodban.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Hirdetés