Hírek

A Karib-tenger női kalózai felhúzzák a vitorlát

Margot Robbie lesz a főszereplője A Karib-tenger kalózai női változatának, amit a Ragadozó madarak írója, Christina Hodson ír.

Különös fordulat a Disney háza táján a nőperspektívából bemutatott Karib-tenger. A tendencia nem meglepő, sokkal inkább konkrétan ennek a rebootnak a sorsa. Eredetileg a Deadpool alkotópárosát, Rhett Reese-t és Paul Wernicket kérték fel, hogy gondolják újra a nagysikerű szériát. Miután ők elhagyták a hajót, októberben érkezett a hír, hogy az öt filmet is jegyző Ted Elliott társul a Csernobil írójával, Craig Mazinnel, és ők terelik új vizekre a kalózokat.

A Variety értesülései szerint most egy női A Karib-tenger kalózai projekt is kihajózik a nyílt vízre és Margot Robbie fogja felölteni a halálfejes szemfedőt.

A Ragadozó madarak írónője, Christina Hodson fogja újragondolni a történetet. Jerry Bruckheimer, aki az előző öt A Karib-tenger kalózai film mögött is állt, mind a két készülő film producere lesz. Vagyis két egymástól független Karib-tenger reboot készül. Kérdés, hogy vajon meddig tartják a két film tervét párhuzamosan.

A Johnny Depp Jack Sparrow kapitány karaktere miatt ikonikussá vált filmsorozat utolsó része A Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja nem örvendett kritikai sikernek, mégis 622 millió dollárt hozott világszerte a stúdió számlájára.

Mindeközben Robbie továbbra is marad Harley Quinn a Suicide Squad folytatásában. A színésznő második Oscar-jelölését kapta ebben az évben a Botrányban nyújtott alakításáért. Tavaly egy rendkívül hálás szerepet is kapott: végigtáncolta Quentin Tarantino Hollywood-verzióját a Volt egyszer egy… Hollywoodban.

Nagy Tibor

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya