Hírek

A Kill Bill filmek óta először láthatjuk együtt Uma Thurmant és Samuel L. Jacksont

A két hollywoodi sztár, Uma Thurman és Samuel L. Jackson Tarantino több filmjében is közösen tűnt fel a mozivásznon. Most ismét összehozza őket az Álomgyár; érkezik a The Killer Room.

A Ponyvaregény, a Kill Bill-filmek és az 1998-as Bosszúállók után most megint együtt szerepel Uma Thurman és Samuel L. Jackson – áll a THR hírében.

A The Killer Room egy akciódús fekete komédiának ígérkezik, amely mindkét sztárnak igen csak jól fekszik.

A történet ráadásul egy bérgyilkosról szól, aki véletlenül a művész világ egyik legnagyobb újdonságává válik. Ez a szerep még kiadó, Thurman ugyanis egy műkereskedőt, Jackson pedig a bérgyilkos főnökét alakítja majd.

A forgatókönyvet Jonathan Jacobsen írja, akinek ez lesz az első filmes munkája. Míg a rendezői székben a szintén szárnyát csak most próbálgató Nicol Paone foglal helyet, akinek ez lesz második direktori próbálkozása a 2020-as Gyertek át után.

A két színész természetesen az új közös projekten kívül is igen elfoglalt.

Uma Thurman mostanában a sorozatok világában is megtalálta a helyét, hiszen jó pár éve már, hogy legalább annyi kisképernyős alkotásban szerepel, mint egészestés filmben. Legutóbb a Gyanúban és a Super Pumped – Battle for Uberben láthattuk őt. Legközelebb pedig ismét a nagyképernyőn tűnik majd fel a Tau Ceti Four és a Hollywood Stargirl című filmekben.

De Samuel L. Jacksont sem kell félteni! A színészt legutóbb szintén egy sorozatban láthattuk, ez volt a Ptolemy Grey utolsó napjai. Nick Fury-ként több Marvel-filmben is visszatér a közeljövőben, ezek mellett Matthew Vaughn legújabb kémfilmjében, az Argylle-ban is felbukkan majd, amiben Henry Cavill lesz a főszereplő.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com