Hírek

A Kon-Tiki rendezői forgatják A Karib-tenger kalózai ötödik epizódját

piratesAz idén a legjobb film Oscar-díjára jelölt Kon-Tiki című produkció norvég rendeződuóját bízta meg a Disney stúdió A Karib-tenger kalózai című kalandfilmsorozat ötödik epizódjának elkészítésével.

A Johnny Depp főszereplésével nagy sikert aratott filmsorozat következő részének bemutatóját korábban 2015. július 10-re tűzte ki a filmstúdió – emlékeztetett a The Hollywood Reporter online kiadása.

Az újabb epizód rendezőjeként szóba került mások mellett Fredrick Bond, a Sundance filmfesztiválon sikert aratott Neccessary Death of Charlie Countryman rendezőjének neve és emlegették a Hófehér és a vadász című akciómese rendezőjét, Rupert Sanderst is a lehetséges jelöltek között. A stúdió végül mégis a norvég páros mellett döntött.

A Kon-Tiki annak az expedíciónak a történetét idézi fel, amelynek során Thor Heyerdal norvég tudós 1947-ben tutajával átszelte a Csendes-óceánt, hogy bebizonyítsa: a prekolumbiánus időkben eljuthattak a dél-amerikai indiánok Polinéziába. A film rendezői, Joachim Ronning és Espen Sandberg munkájukkal ékes bizonyítékát adták annak, hogy a vízen történő forgatás nem okoz gondot számukra, ami nagy előny egy kalózos produkció esetében is.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com