Hírek

A következő Star Trek filmet Matt Shakman, a WandaVision alkotója rendezi

A 23 Emmy díjra jelölt WandaVision rendezője, Matt Shakman rendezi az új Star Trek filmet; Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet írja a forgatókönyvet.

Megvan a következő, egyelőre cím nélküli Star Trek mozifilm kreatív vezetése: a WandaVision című, épp 23 Emmy díjra jelölt, nagysikerű sorozat rendezője, Matt Shakman lesz a rendező itt is, a forgatókönyvet pedig  Lindsey Beer és Geneva Robertson-Dworet készítik, és így ez az első Star Trek, amit női írók alkotnak – írja a Deadline exkluzív értesülés alapján.

A film stúdiója a Paramount és a J.J. Abrams-féle Bad Robot. A forgatás már jövő tavasszal megkezdődhet; a forgatókönyv már készen van.

Deadline azt írja: Shakman, aki a hatalmas sikerű WandaVision nyomán immár A-listás hollywoodi rendezőnek számít (korábban színpadi rendező volt és néhány Trónok harca epizódot készített), maga választotta a Star Trek lehetőségét több más ajánlattal szemben.

Havasmezői Gergely

Havasmezői Gergely a Filmtekercs egyik alapítója. Történészként és újságíróként végzett, kommunikációs doktoriján dolgozik. Specializációja a film- és mozitechnika, a sci-fi és a társadalmi problémákkal foglalkozó filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com