Hírek

A közösségi médiában coming outolt a Stranger Things egyik főszereplője

stranger-things-4-evad-1

Karaktere után a Willt megformáló Noah Schnapp önmagáról is elárulta, hogy saját neméhez vonzódik. A 18 éves amerikai színész egy TikTok videóban coming outolt a követőinek.

Hatalmas sikert aratott 2022-ben a Stranger Things 4. évada, a hawkinsi kölykök kalandjaival kapcsolatban sok rajongói teória látott már napvilágot, az egyik ilyen szerint a kezdetektől az egyik fő karakternek számító Will Byers az egyik legjobb barátjába, Mike-ba szerelmes. Ezt egyébként a Willt alakító Noah Schnapp egy interjúban meg is erősítette, most pedig erre a kijelentésre építve tisztázta saját szexuális orientációját.

Schnapp ugyanis TikTokra töltött fel egy videót, amelyben azt írta, hogy 18 év után vette a bátorságot, és elárulta hozzátartozóinak és barátainak, hogy valójában meleg. Az ismerőseit ugyanakkor nem lepte meg a bejelentés, csak annyit válaszoltak neki, hogy „tudjuk”.

„Azt hiszem, jobban hasonlítok Willre, mint gondoltam” – fűzte hozzá a bejegyzéséhez Schnapp.

Noah Schnapp legközelebb a The Tutor című thrillerben fog feltűnni, de természetesen visszatér majd a Stranger Things záró évadában is Will Byersként.

dr. Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!