Hírek

A külvárosi elfek varázsolni mentek – Pixar: Előre előzetes

Új teljes értékű előzetes érkezett az Előre című Pixar animációs filmhez. A külvárosi fantasy világban két elf kalandját követhetjük nyomon.

A hihetetlen család és a Toy Story alkotói új filmmel rukkolnak elő, ami március 5-én éri el a magyar mozikat. Az Előre előzeteséből kiderül, hogy Ian és Barley Lightfoot, a két elf testvér üzenetet kap a múltból elhunyt édesapjuktól. Anyukájuk átadja az apjuk ajándékát, ami egy elvarázstalanodó világban furcsának tűnő varázslóbot. A segítségével egy teljes napig újraegyesíthetik a családot, azonban a mágia használata során valami balul üt ki.

Csupán félig sikerül visszavarázsolni a fiúk apját az életbe, így két láb társaságában kell megoldaniuk, hogy 24 órán belül a test egésszé váljon.

A modern amerikai külvárost az Előre fantasy elemekkel vegyíti, a benzinkúton például punk tündérekbe botlanak a kékbőrű főhősök.

A hihetetlen család 2 és a Toy Story negyedik része után ismét eredeti történettel érkezik a Pixar, amiben a régen még természetes varázslatot igyekeznek újra megtalálni a testvérek. Az író-rendező, Dan Scanlon korábbi interjújában elmondta, hogy „a Pixarnál igyekszünk olyan történeteket elmesélni, amik tartalmaznak valamilyen személyes igazságot.” A jövőre érkező film pedig a Szörny Egyetem rendezőjéhez rendkívül közel áll, hiszen az Előrét a bátyjához fűződő kapcsolata inspirálta.

A két főhős hangját olyan színészek kölcsönzik, akik már dolgoztak együtt: Tom Holland és Chris Pratt (hangjai) a Marvel moziuniverzumán kívül is találkoznak majd a mozivásznon. Őket erősíti Manticore megszólaltatója, Octavia Spencer is.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com