Hírek

A Kung Fu Panda még mindig vicces

Kung Fu Panda 2 Rövidke, de ötletes fél perccel jelentkezik a jövőre mozikba kerülő Kung Fu Panda 3. Ilyen az, amikor tiszteletből kiparodizálják a Star Wars-ot.

Az alább látható vicces és nagyon biztató előzetest követően újabb apró bizonyítékot kaptunk rá, hogy jócskán van még kreativitás és merészség a Kung Fu Panda készítőinek zsebében. Az időzítés nem is lehetne jobb, hiszen a Star Wars legújabb részének közeledtével a fél világ ezen a témán kattog. Logikus tehát, hogy más is lecsíp kicsit ebből a tortából.

Az előző két filmből megismert kedves és tehetséges Po, a pandamaci ezúttal kettős akadállyal néz szembe. Ellenfélként egy természetfeletti erővel kell megbirkóznia, míg magánéletében is óriási változás előtt áll.

A filmet az előző rész rendezője, Jennifer Yuh Nelson és Alessandro Carloni készíti ezúttal,a forgatókönyvet pedig az előző két részhez hasonlóan Jonathan Aibel és Glenn Berger írja. A főszereplő hangját megint Jack Black adja, de további olyan színészek szólaltatják meg az aranyos és humoros figurákat, mint Angelina Jolie, Dustin Hoffman, Jackie Chan, Seth Rogen, Lucy Liu, David Cross, James Hong, Randall Duk Kim, Bryan Cranston, and J.K. Simmons. Sztárokban tehát nincs hiány.

A DreamWorks franchise-a 2008 és 2011 után folytatódik ismét, az eddig megnézhető részletek alapján a legnagyobb szerencsénkre. A korábbi Kung Fu Panda-filmek eljutottak az Oscar-jelöléshez, ráadásul együtt több mint 3,1 milliárd dollárt hoztak világszerte. Nem csoda hát, hogy itt a folytatás.

A Kung Fu Panda 3 2016 januárjában érkezik az amerikai és a hazai mozikba is, addig pedig élvezzétek az előzetest és a Star Wars utalást.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Horrort nem néz, mert fél tőlük.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés