Hírek

A kutyaürülék-evős film rendezője ismét forgat

Pink-Flamingos-Divine-John-Waters-Liarmouth

A Rózsaszín flamingók és más hírhedté vált filmek rendezője, John Waters új filmje a Liarmouth lesz, amit saját könyvéből adaptál.

A hatvanas években kezdte és egészen a 2000-es évek elejéig forgatott. Karrierjét botrányfilmek sora alkotja, fizimiskája legendás. John Waters a filmrendezésen kívül képzőművészettel, színészkedéssel és írással is foglalkozik. Utóbbihoz kapcsolódik a Deadline híre, miszerint

John Waters saját Liarmouth: A Feel-Bad Romance című regényéből készít filmet.

„A Liarmouth a legőrültebb dolog, amit jó ideje írtam, így a regényem elég sokkoló, hogy berúgja a filmkarrieremet” – fogalmazott Waters. „Izgatott vagyok, hogy újra a filmiparban lehetek, remélhetőleg, hogy háborodott örömet terjesszek kalandvágyó moziőrülteknek szerte a világon” – tette hozzá a rendező.

A Liarmouth főszereplője Marsha Sprinkle bőröndtolvaj, csaló és az álcázás mestere. A kutyák és gyerekek ki nem álhatják őt, a saját családja holtan akarja őt látni. Marsha okos, kétségbeesett és zavart. Liarmouthnak, azaz Hazugszájnak hívják, amíg egy férfi miatt nem kényszerül igazat mondani. A regény alig pár hónapja jelent meg, de a Village Roadshow Pictures máris lecsapott rá. A könyvben egyesül a szex és a bűnözés a nevetségesen mocskos John Waters stílusban.

John Waters nemzetközi hírnevet a Rózsaszín flamingók, a Csajos bajok, a Poliészter, vagy a Hajlakk című filmekkel szerzett és örök helyet kapott a filmtörténelem nagy megbotránkoztatói között. 2015-ben jelent meg a Kiddie Flamingos című videója, amiben a Rózsaszín flamingók gyerekbarát verzióját olvassák fel gyerekszereplők. Waters utolsó játékfilmjét 2004-ben rendezte (Szégyen és gyalázat).

Új filmjének tervezett premierdátuma egyelőre nem ismert.

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com