Fókuszban Hírek

A Legendarynél készül az élőszereplős Pokémon film

Pokémon: The First Movie: Mewtwo Strikes Back

Pokémon: The First Movie: Mewtwo Strikes BackNicole Perlman és Alex Hirsch tárgyalnak az élőszereplős Pokémon film írásáról – tudtuk meg a Variety.com-ról.

Júliusban landoltak a Pokémon jogai a Legendary Pictures-nél, két héttel azután, hogy a Pokemon Go piacra került és világméretű jelenséggé vált másodpercek alatt. A Nintendo 1996-ban mutatta be a játékot, amely hamarosan a tévében landolt: a most is futó animációs széria ezidáig 19 évadot élt meg.

Jelenleg Nicole Perlman és Alex Hirsch tárgyalnak a munkáról, a könyv a hamarosan debütáló játékon, a Detective Pikachun alapszik majd. Ha sikerül megállapodni, jó kezekben lenne a project, hiszen Perlman korábban olyan filmek megszületésénél segédkezett, mint a Thor vagy A galaxis őrzői  és jelenleg is a Captain Marvel és a harmadik Sherlock Holmes filmen dolgozik.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. [email protected]

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés