Hírek

A LEGO Csoport magyar előzetessel mutatta be az első LEGO mozifilmet (trailer)

lego-movieA LEGO Csoport egy előzetessel mutatja be az első LEGO mozifilmet, amelyet az általa ihletett építőkészletek és kreatív termékek követnek majd.

Bemutatták az első teljes LEGO játékfilm kedvcsináló előzetesét. A film világszerte 2014 februárjában kerül a mozikba, és olyan sztárok kölcsönzik hangjukat a szereplőknek, mint Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks, Will Arnett, Nick Offerman, Alsion Brie, Liam Neeson és Morgan Freeman. A LEGO Csoport a San Diegó-i Nemzetközi Comic-Con seregszemlén jelentette be, hogy egy, a film ihlette építőkészlet-kollekciót is piacra dob, amellyel első játékfilmjét ünnepli majd a márka.

„A LEGO márka évtizedek óta a kreatív történetmesélés mozgatója világszerte, tehát nem meglepő az egyre növekvő lelkesedés az első LEGO mozifilm kapcsán.” – nyilatkozta Jill Wilfert, a LEGO Csoport Engedélyeztetési és Szórakoztatási alelnöke. „Nagyon örülünk, hogy olyan nagyszerű partnereinkkel dolgozhatunk együtt azon, hogy termékeinkből egy változatos és lenyűgöző portfoliót állítsunk össze, amelyen keresztül rajongóink minden korosztálya ünnepelheti majd a LEGO új mérföldkövét.” – tette hozzá Wilfert azzal kapcsolatban, hogy a vállalat több kategóriás engedélyezési programmal támogatja a filmet.

A játékfilm

A filmet Magyarországon 2014 februárjában A LEGO® kaland címmel mutatja be a Warner Bros. stúdió hazai forgalmazója, az InterCom. A 3D-s, számítógépes animációs kaland Emmet történetét meséli el. Ő egy átlagos, egyszerű és szabálykövető LEGO figura, akit egy véletlen folytán olyan különleges embernek gondolnak, akiben a világ megmentésének kulcsa rejlik. Besorozzák egy idegenekből álló közösségbe, amelynek az célja, hogy megállítsák a gonosz zsarnokot, ám erre az utazásra Emmet – finoman szólva is – reménytelenül és nevetségesen felkészületlen.

http://www.youtube.com/watch?v=DWwk0nM6Y7o

A film rendezői Phil Lord és Christopher Miller (A kopasz osztag, Derült égből fasírt) saját, eredeti forgatókönyvük alapján dolgoztak. A történetet Dan Hageman, Kevin Hageman, Phil Lord és Christopher Miller találták ki a LEGO építőjátékok alapján. A filmben a LEGO legnépszerűbb figurái mellett számos új karaktert is bemutatnak, ezzel invitálva a márka innovatív játékainak és rendkívül népszerű videojátékainak több generációs rajongóit, hogy megtapasztalhassák az eddig sosem látott, vizuálisan egyedülálló LEGO-világot. A film producerei Dan Lin (Scherlock Holmes, Scherlock Holmes 2: Árnyjáték) és Roy Lee (A tégla, Így neveld a sárkányodat). A LEGO® kalandot a Warner Bros. Pictures, a Warner Bros. Entertainment Company és bizonyos területeken a Village Roadshow Pictures forgalmazza.

Építőkészletek

A főbb jelentek és kulcsfontosságú LEGO minifigura karakterek által inspirált, 17 szettből álló LEGO építőkészlet-kollekció varázsolja a gyerekszobákba A LEGO® kalandot. A rajongók legnagyobb örömére az alkotó sokoldalúságát tükrözik a nagyon részletesen kidolgozott és több-funkciójú járművek, amelyek a LEGO film számos jelentében, mint a városi, a vadnyugati és az űrbeli, szerepelnek mintegy háttérként. A San Diegóban július 20-án rendezett Comic-Con International rendezvény résztvevői láthatták először A LEGO® kaland első építőszettjét a LEGO standon. A gyűjthető LEGO minifigura-kollekció pedig most először kapja meg a jól megérdemelt „hollywood-i” átalakítását, A LEGO® kaland szereplői által ihletett 16 új és régi-új LEGO karakterekkel.

 

Avatar

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A szuperhősök már ezerszer megmentették a világot a moziban. Mi a helyzet a tévével?

A VLOGtekercs ebben a hónapban a képregényadaptációk közül azokkal foglalkozik, amik nem a mozit célozzák. A tévében és a streaming-szolgáltatókon sorra érkeznek azok a képregényfeldolgozások amik valamilyen módon különlegesek, ráadásul nem csak saját kategóriájukban. A szuperhősök már meghódították a teljes popkultúrát, beleértve a kiképernyőt is, most megmutatjuk, hogyan!

Műsorvezető: Németh Míra

Szöveg: Vida László

Vágó: Nagy Tibor

Főcím: Gyenes Dániel

Projektvezető: Nagy Tibor

Producer: Molnár Kata Orsolya