Hírek

Posztapokaliptikus vígjáték, legóval – A Lego-kaland 2 teaser

Megérkezett az első előzetes A Lego-kaland folytatásához, ami ugyanolyan kreatívnak és szórakoztatónak tűnik, mint az elődje.

Öt évvel A Lego-kaland első része után már látványosan nem „minden szupi szuper”, ennek ellenére a főhősünk derűje letörhetetlen. Az előzetesben egy posztapokaliptikus Lego-világot láthatunk, amelyet ráadásul újabb támadás fenyeget: az űrből támadnak a Duplók, és mindent gyorsabban elpusztítanak, mint ahogy újjá lehetne építeni.

A Lego-kaland 2 forgatókönyvét részben az első epizód (azóta a Solo-filmből kirúgott) rendezői, Phil Lord és Christopher Miller írták, de összesen hatan dolgoztak a sztorin. Rendezőkből sincs sokkal kevesebb, ugyanis ezt a részt Mike Mitchell és Trisha Gum dirigálja. Utóbbi eddig csak kisebb filmes munkákat végzett, előbbi viszont magáénak tudhatja a Shrek a vége, fuss el véle, az Alvin és a mókusok és a Trollok rendezését is.

A készítők ezúttal sem spóroltak a szinkronhangokon, ugyanis Chris Pratt mellett többek közt Alison Brie, Channing Tatum és Jonah Hill is hallható lesz.

A Lego-kaland 2 hányattatott sorsú film, hiszen a 2017-es bemutatását a különböző Lego-spinoffok és a nagy animációs riválisok (Gru 3, Verdák 3) közeli premierje miatt halasztották 2018-ra. Aztán az Így neveld a sárkányod 2 miatt 2019-re, amikor még úgy volt, hogy azt 2018-ban mutatják be, de közben azt is elhalasztották egy évvel… Reméljük, a 2019. február 7-i világpremier már véglegesnek tekinthető.

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja, a Papírfény rovat felelőse.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

Podcast

Hirdetés

Hirdetés