Hírek

A-listás színészek szólaltatják meg a Pixar következő eredeti filmjének szereplőit

Chris Pratt a Lego-kaland után megint szinkronhangként működik közre

 A hihetetlen család 2 és Toy Story 4 után ismét eredeti filmmel érkezik a Pixar: az Onward 2020-ban debütál majd, amihez a mai napon Hollywood ünnepelt csillagait sikerült szerződtetni.

Chris Pratt, Tom Holland, Julia Louis-Dreyfus és Octavia Spencer is csatlakozott a Pixar következő eredeti, sosem hallott történetéből készülő filmjéhez. A idei és a következő évben nem látunk eredeti produkciót, csak folytatást a Pixartól: az animációs Oscar egyik nagy várományosának számító A hihetetlen család 2. után jövő nyáron mutatkozik be aToy Story 4. Az Onward néven futó projekt a Pixar első eredeti munkája a két Oscar-díjas Coco óta, amit a Szörny Egyetem alkotója, Dan Scanlon ír és rendez.

A Pixar az Onward történetéből is elhintett morzsákat a rajongóknak: új filmjük egy fantasy lesz, ami két elf testvérről szól majd, akik kalandra kelnek kideríteni, létezik-e még varázslat világukban. A filmről először tavaly a Disney egyik rendezvényén beszélt a rendező, ami akkor még Suburban Fantasy World projekt néven futott.

„A Pixarnál igyekszünk olyan történeteket elmesélni, amik tartalmaznak valamilyen személyes igazságot” – magyarázza Scanlon. „Az Onward történetét a bátyámhoz fűződő kapcsolatom inspirálta.”

Az Onwardot várhatóan 2020 márciusában láthatjuk moziban.

 

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya