Hírek

A Lucifer színésznője írja a 47 ronin folytatásának forgatókönyvét

47-ronin-keanu-reeves

Folytatódik a 47 ronin, már a rendező és az írók neve is ismert.

A Lucifer színésznője, Aimee Garcia és a New York Times bestseller írója, AJ Mendez fogja írni a 47 ronin folytatását. A korábbi híreket megerősítve az egyelőre cím nélküli akció-fantasy-t Ron Yuan fogja rendezni, akit többek között színészként láthattunk a Mulanban – írja a Deadline.

A 2013-as 47 ronin Keanu Reeves főszereplésével nem nyerte el a kritikusok tetszését.

A Filmtekercs kritikusa Kultúrszemét címen írt kritikát, és a nemzetközi filmszakma sincs jobb véleménnyel róla. A közönségnek azonban tetszett, világszerte 150 millió dollárt hozott a Universal konyhájára. Az eredeti filmet Carl Rinsch rendezte és forgatókönyvét Chris Morgan és Hossein Amini írták és egy valós japán történeten alapult. A 18. században valóban élt a címbéli 47 szamuráj, akiknek meg kellet bosszulniuk mesterük halálát, akit egy könyörtelen sógun gyilkolt meg.

Kultúrszemét – 47 ronin

Aimee Garcia elmondta, AJ Mendezzel nagyon izgatottak, hogy ők írhatják a változatos akciófilm folytatását. „Ron Yuan rendező víziója, hogy egyesítse a harcművészet, a horror, a cyber-punk világ és az akció elemeit.”

Garcia jelenleg a Netlfix Lucifer sorozatában szerepel, aminek új részei május végén érkeznek. A színésznő a Marvel M.O.D.O.K. című sorozatában is szerepelni fog, ami a Hulu felületére érkezik májusban.

Garcia és Mendez együtt szerezték a Glow és Dungeons & Dragons című képregényeket is és a DC júliusban érkező Wonder Womanjét is. A páros nemrég indította el saját produkciós cégét, a Scrappy Heart Productionst, aminek célja a változatos történetek életre keltése több médiumban is.

Arról egyelőre nincs hír, hogy a 47 ronin folytatásában visszatérne-e az eredeti színészgárda, élén Keanu Reeves-szel.

Ti örültök a film folytatásának, vagy szerintetek elég volt egyszer látni a félresikerült szamurájtörténetet?

Nagy Tibor

Nagy Tibor jelenleg az ELTE-n tanul Filmtudomány mesterszakon. Kedvenc műfajai a klasszikus hollywoodi gengszter- és westernfilm. Különös figyelmet fordít az izraeli filmekre és a vallási témákra.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com