Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Címlapon

Video

Kik a legújabb szereplők a streamingpiacon és vajon melyiküké a jövő? A VLOGtekercs második adásában folytatjuk a seregszemlét és egy kis jövendölgetéssel is készültünk!

Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya

A videó Tóth Nándor Tamás cikke alapján készült.

Hírek

A Magyar Művészeti Akadémia művészeti ösztöndíj pályázati felhívása

A Magyar Művészeti Akadémia (MMA) három évre szóló (2018-2021), havi bruttó 200.000 forint összegű művészeti ösztöndíj elnyerésére hirdet pályázatot 100 fő részére.

Az ösztöndíjprogram célja − programszerű, három évre szóló − alkotó és előadó-művészeti, valamint művészetelméleti tevékenységek támogatása, magas színvonalú művészi és művészetelméleti tevékenységek anyagi feltételeinek megteremtése az alábbi pályázati kategóriákban:

1. építőművészet;
2. film- és fotóművészet;
3. iparművészet és tervezőművészet;
4. irodalom;
5. képzőművészet;
6. művészetelmélet;
7. népművészet;
8. színházművészet;
9. zeneművészet.

A pályázaton részt vehet minden olyan magyarországi adóazonosító jellel rendelkező természetes személy, aki a támogatási időszak kezdetéig (2018. szeptember 1.) már betöltötte 18. életévét, de még nem töltötte be 50. életévét.

Művészeti, művészetelméleti végzettség, szakképzettség a pályázat benyújtásának nem feltétele.
A felhívásra egy pályázó egy pályázatot nyújthat be. Pályázni csak egyénileg lehetséges. Ha a pályázati munkaterv megvalósulása valamely alkotóközösség, művészeti csoport, formáció tevékenységének eredményességétől függ, akkor e csoportban részt vevő valamennyi személynek önálló (egyéni) pályázatot kell benyújtania.

Művészeti ösztöndíjban részesülhet legfeljebb 100 fő.

A művészeti ösztöndíj folyósításának időtartama: 36 hónap

A pályázati támogatási időszak kezdete 2018. szeptember 1.  A támogatási időszak vége 2021. augusztus 31.

A művészeti ösztöndíj összege: bruttó 200.000 Ft/hó.

A pályázat benyújtásához szükséges dokumentáció. az MMA Művészeti Ösztöndíjprogram 2018. évi felhívásának teljes körű dokumentációja elérhető a www.mma.hu , a www.mma-mmki.hu.

Pályázat 2018. május 17., 23:59 óráig nyújtható be: www.mma.hu honlapon.

Az elbírálás határideje: 2018. augusztus 13.

Címkék
Argejó Éva

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..