Hírek

A Magyar Telekomnál is elérhető lesz a Netflix

A Magyar Telekom egy több országra kiterjedő megállapodás részeként együttműködést jelentett be a Netflix-szel.

A Deutsche Telekom és a Netflix között létrejött, több országra kiterjedő partnerség részeként a Magyar Telekomnál is elérhető lesz a streaming platform. Az együttműködés eredményeként a Telekom ügyfelei az előfizetésük keretében rendelhetik majd meg a Netflix szolgáltatásait.

A közlemény nyilatkozata szerint: „A Deutsche Telekom Csoport elkötelezett amellett, hogy a legkorszerűbb digitális élményt nyújtsa ügyfeleinek, szerte a világon. Erre az elköteleződésre épül az együttműködés, melynek keretében a szolgáltató elérést biztosít ügyfelei számára a Netflix kínálatában található szórakozási lehetőségekhez. Az idei év során a Deutsche Telekom Csoport minden TV szolgáltatással rendelkező európai tagvállalata bevezeti ügyfelei számára az új partnerség nyújtotta előnyöket. Magyarországon az év első felétől válik elérhetővé a streamingóriás a Telekomnál. A „Connecting your world.” szlogenhez híven a Telekom célja, hogy minél változatosabb tartalmakat biztosítson, gazdagítsa a televíziózás élményét és prémium szolgáltatást nyújtson, kiemelkedő hálózati kapcsolaton keresztül.”

A Netflix 2024-es várható kínálatáról az alábbi cikkben írtunk:

Ezek közül az egyik legjobban várt sorozat, az Avatár: Az utolsó léghajlító már elérhető, de nem hozott túl nagy megelégedést az animációs sorozat rajongóinak.

Keleti Léda

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com