Sorozat

A Marvel tévésorozatot tervez a Bosszúállók világában

A Marvel a Bosszúállók óriás sikerén felbuzdulva az ABC-vel folytat tárgyalásokat egy esetleges képregényes tévésorozatot illetően.

Nincsenek még hivatalos információk, de az biztos, hogy a Marvel már tervezgeti a tévés berobbanást – egy olyan sorozattal, mely nem lövi le a 2014-ra várt szélesvásznú folytatást, és ami csak laza szálakkal fűződik a filmhez. De ha sem Thor, sem Tony Stark nem bukkan fel a kis dobozban, mégis mire számíthatnak a rajongók?

A Deadline véleménye szerint a stúdiók tévés együttműködése a S.H.I.E.L.D. belső működését fogja bemutatni eddig kevésbé ismert hősök behúzásával. Úgy tűnik a tévés hősök más csatornát is megihlettek, az FX csatorna szintén tervezi az ugyancsak Marvel-hősök által inspirált Powers pilotját – úgy tűnik, a képregényrajongók tobzódhatnak, igazi szuperhős összecsapás várható főműsoridőben.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com