Hírek

A Médiawawe szervezői jelentkezőket várnak még két napig!

Még két napig lehet nevezni a MEDIAWAVE 2017 filmes versenyére, melyre eddig több mint 1200 filmnevezés érkezett a világ összes tájáról.

Remélhetőleg a kiemelt tematika “REFORMáció” is nevezésre készteti a filmek alkotóit, amit nemcsak a filmes program kiegészítéseként hirdettek meg. Várják bármely vallás, felekezet vagy az azoktól távol álló csoportok megújító, újraformáló törekvéseit bemutató alkotásokat, az újrakezdő emberek történeteit és az újraformált sorsokat bemutató filmeket. Továbbra is várják a film formanyelvének újraformálóit. Idei „együttlétükre” örömmel fogadják a globalizáció-ellenes és a környezettudatos mozgalmak reformereit valamint a kulturális közvetítést megújítókat.

“Kisebbségi/integrációs” valamint “Porlepte dobozok” témákkal foglalkozó filmeket is várak, illetve folytatódik a 2014-ben sikerrel elindított “Úton” Online Filmfesztivál is, melyre ugyanazzal a nevezési lappal lehet jelentkezni, egy filmmel akár mindkét szekcióba is.

Nevezni bármely műfajban (játékfilm, kisjáték-, kísérleti film, dokumentum, animáció, tánc, zenei film) és bármilyen terjedelemben lehet.

Nevezhető kategóriák:

  • “ÁLTALÁNOS”

  • “KISEBBSÉGI”

  • “PORLEPTE DOBOZOK”

  • “REFORMáció”

  • “ÚTON” Online Filmfesztivál

Az év tematikája: “REFORMáció”

Bővebb információ, online nevezési lap és nevezési feltételek www.mediawavefestival.hu

Nevezési határidő: 2017. január 10.

Címkék
Argejó Éva

Argejó Éva

Argejó Éva szociológiát és filozófiát tanult az ELTE-n, a Magyar Televízió kulturális műsorának (Múzsa) szerkesztője volt, jelenleg az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának munkatársa. Specializációja a társadalmi dráma, a sci-fi, a fantasy és a thriller.

Szólj hozzá!

Click here to post a comment

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés