Hírek

A mikrofonnál Lady Gaga – Csillag születik előzetes

Bradley Cooper és Lady Gaga (Stefani Germanotta)  együtt énekelnek az új Csillag születik című film előzetesében. 

A Csillag születik 1937-es eredeti történetében egy fiatal színésznőt karol fel a sikeres, de alkoholista színész. A lány váratlan sikere, és a saját karrierje leáldozása nem segíti a férfit az alkohol elkerülésében, így a szerelmi történet lassan tragédiába fullad. Ez a történet annyira esszenciális, és annyira sokat elmond Hollywoodról, a sztárok világáról, hogy feldolgozást feldolgozás követett (’54-ben George Cukor,  ’76-ban Frank Pierson nyúlt a témához).

Idén Bradley Cooper próbálkozik meg a témával, aki maga is színész, ám ezúttal a rendezésbe is belekóstol, ráadásul egy nem akármilyen társsal az oldalán.

Lady Gaga (Stefani Germanotta) és Bradley Cooper együtt írták a film zenéjét Lukas Nelson, Jason Isbell és Mark Ronson segítségével, és maguk is adják elő.

Ugyanis ebben a történetben az alkoholista énekes, Bradley Cooper karol fel egy fiatal lányt, Lady Gagát, aki mint egy csiszolatlan gyémánt, hamar magára talál a színpadon.

A film premierje októberben lesz, addig is az előzetes:

Keller Mirella

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket. A Filmtekercs.hu ötfős szerkesztőcsapatának tagja. [email protected]

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya