Hírek

A mikrofonnál Lady Gaga – Csillag születik előzetes

Bradley Cooper és Lady Gaga (Stefani Germanotta)  együtt énekelnek az új Csillag születik című film előzetesében. 

A Csillag születik 1937-es eredeti történetében egy fiatal színésznőt karol fel a sikeres, de alkoholista színész. A lány váratlan sikere, és a saját karrierje leáldozása nem segíti a férfit az alkohol elkerülésében, így a szerelmi történet lassan tragédiába fullad. Ez a történet annyira esszenciális, és annyira sokat elmond Hollywoodról, a sztárok világáról, hogy feldolgozást feldolgozás követett (’54-ben George Cukor,  ’76-ban Frank Pierson nyúlt a témához).

Idén Bradley Cooper próbálkozik meg a témával, aki maga is színész, ám ezúttal a rendezésbe is belekóstol, ráadásul egy nem akármilyen társsal az oldalán.

Lady Gaga (Stefani Germanotta) és Bradley Cooper együtt írták a film zenéjét Lukas Nelson, Jason Isbell és Mark Ronson segítségével, és maguk is adják elő.

Ugyanis ebben a történetben az alkoholista énekes, Bradley Cooper karol fel egy fiatal lányt, Lady Gagát, aki mint egy csiszolatlan gyémánt, hamar magára talál a színpadon.

A film premierje októberben lesz, addig is az előzetes:

Keller Mirella

Keller Mirella az ELTE Filmelmélet és filmtörténet, illetve Magyar nyelv és irodalom szakán végzett. Jelenleg a Nyelvtudományi Doktori Iskola PhD-hallgatója. 2008 óta publikál filmes cikkeket, 2010 óta a Filmtekercs.hu szerzője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com