Hírek

A Mikulás elhozza a 24. James Bond-filmet

jamesbond Sam Mendes december 6-án kezdi forgatni a 24. James Bond-filmet – értesült a Variety.com.

Daniel Craig negyedszer alakítja majd a 007-es brit titkosügynököt az új kalandban. A szereposztásban a korábbi produkcióból Ralph Fiennes mint M, Naomie Harris mint Eve Moneypenny, Rory Kinnear mint Bill Tanner és Ben Whishaw mint Q tér vissza a filmvászonra.

Véleményed van a cikkről vagy a filmről? Írd meg nekünk kommentben!

A 007 Skyfall című eddigi legsikeresebb Bond-filmet rendező Mendes John Logan forgatókönyvét használja, amelyen Neal Purvis és Robert Wade is dolgozott. Ez a trió jegyezte a Skyfallt is.

Az MGM, a Sony, valamint a producerek, Michael G. Wilson és Barbara Broccoli, tavaly nyáron jelentették be, hogy a 24. James Bond-mozi az Egyesült Királyságban 2015. október 23-án, az Egyesült Államokban pedig november 6-án debütál.

A 007 Skyfallra világszerte 1,1 milliárd dollárért váltottak jegyet a nézők. A film főcímdaláért Adele Oscar-díjat kapott, az amerikai filmakadémia emellett a produkció hangvágását is egy Oscar-szoborral jutalmazta.

A film felvételeinek kezdetéről szóló híreket a producerek eddig nem erősítették meg hivatalosan.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!

Podcast

Hirdetés

Hirdetés