Hírek

A Netflix elkaszálta a Luke Cage-et

Négy hónappal azután, hogy elstartolt a Marvel Television sorozata, a Luke Cage második évada, a Netflix úgy döntött, nem hozza vissza a karaktert a harmadik szezonra – tudtuk meg a Variety-től.

A Luke Cage egy ma már hat sorozatot érintő csomag része, melyet a Disney kifejezetten a Netflix számára fejlesztett: az említett széria mellett a Daredevil, a Jessica Jones, a szintén törölt Iron Fist, a Defenders és a legutóbb csatlakozó The Punisher tartozott még a pakkhoz.

A Luke Cage elkaszálásával tovább gyengülnek a Marvel és a Netflix szálai, ami nem csoda, tudva, hogy a képregénybirodalmat magába olvasztó Disney saját streaming szolgáltatás beindításán dolgozik, melyben fontos, a Marvel Univerzumból ismert, de egészestés filmet még nem kapott karaktereknek fejleszt sorozatokat.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..