Hírek

A Netflix új sorozatát láttuk már valahol – Russian Doll előzetes

A Netflix új sorozata, a Russian Doll kísértetiesen emlékeztet az Idétlen időkre és az abból inspirálódott Boldog halálnapot!-ra.

Úgy tűnik, a Netflix lekoppintotta a Boldog halálnapot! című filmet – legalábbis a Russian Doll első évadának előzetese alapján. A filmben, aminek Valentin-napkor érkezik a folytatása, a főhősnek újra és újra át kell élnie születésnapján bekövetkező halálát. A Russian Dollban Nadia (Natasha Lyonne) azonban nem gyilkosság, hanem szerencsétlen baleset áldozata lesz. A kizárólag nők által írt és rendezett sorozat egy kicsit sötétebbnek látszik, és nem is a tinik a célközönsége, és a trailer végén mintha egy hangyányit mélyebb rétegre is utalnának. Az első évad február 1-jén érkezik a Netflixre, akkor majd kiderül, mennyire sikerült a Russian Dollnak megújítania a szinte már unalomig ismételt formulát.

Avatar

Rakita Vivien

Rakita Vivien az ELTE Bölcsészkarán végzett film szakon. Kedvence a midcult, illetve a történelmi és gengszterfilmek, valamint sorozatok széles skálája. 2017 óta tagja a Filmtekercs csapatának.

Hirdetés

FM ‘tekercs Podcast

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..