Hírek

A Nowhere Man az első mandarin nyelvű Netflix sorozat

Nowhere Man (Kép: Netflix)

A Netflix az arab területek után a Távol-Keletet is szeretné meghódítani. A Nowhere Man egy feszültségekkel teli börtöndrámának ígérkezik.

Egyesek szerint világméretű terjeszkedésének természetes része, mások szerint halálra ítélésének biztos jele, hogy a Netflix egyre jobban terjeszkedik az ázsiai földrészen. Egy biztos, október 3-án indul a szolgáltató első mandarin nyelvű sorozatának forgatása Tajvanon, ezt Erika North, a Netflix nem amerikai sorozataiért felelős igazgatója jelentette be a mai napon – adta közre a Netflix közleménye.

A forgatókönyvet írta és rendezte DJ Chen. A főbb szereplők is helyben ismert arcok, sorozatokban gyakran szerepelt színésznők és színészek. Az alkotók mindezek mellett egy suspense-ekben és fordulatokban gazdag börtöndrámát ígérnek.

A történet főszereplője Quan, aki halálraítéltként a börtönben várja kivégzését, amikor megtudja, hogy fiát elrabolták. Elhatározza hát, hogy megszökik a börtönből ezzel segítve fiát és családját. Nem sejti azonban, hogy ezzel újabb veszélyek várnak rá.

Avatar

Sergő Z. András

Sergő Z. András alapító, főszerkesztő-helyettes. Közép-Kelet-Európa, különösen a román újhullám, a délszláv és a magyar film követője. Kedvencei a dokuk, a kamaradarabok, sport- és valláspolitika. sergoandras@filmtekercs.hu

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..