Hírek

A pápa is megnézi Angelina Jolie új filmjét

angelinajolieA Vatikánban is bemutatják ma Ferenc pápának Angelina Jolie második rendezését, a Rendíthetetlen (Unbroken) című szuperprodukciót.

A film Louis Zamperini olimpikonról szól, aki a második világháborúban japán hadifogságba esett, szörnyű kínzásoknak volt kitéve, megtörni azonban nem tudták. A háború után mélyen hívő keresztény lett, és Amerikát járva a megbocsátás és a krisztusi szeretet igéjét hirdette.

A Vatikánban tartott vetítésen Angelina Jolie és az idén nyáron elhunyt Zamperini fia, Luke is részt vesz. „Hihetetlen megtiszteltetés számomra, hogy meghívást kaptam a Vatikánba a Rendíthetetlen vetítésére – nyilatkozta Jolie. – Egyben tiszteletadás Louis örökségének, aki a hit embere volt, és példát mutatott mindannyiunk számára, mekkora ereje van a megbocsátásnak és az emberi akaratnak.

A film hazai bemutatója: 2015. február 5.

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya