Hírek

A Paramount elkaszálta David Fincher Z világháború folytatását

Z világháború (World War Z)

A 2013-as zombifilm, a Z világháború régóta várt folytatását David Fincher rendezte volna, a projektet azonban jegelte a stúdió. 

Az IndieWire információi szerint a Paramount égisze alatt fejlesztett Z világháború folytatást költségvetési problémák miatt nem fejleszti tovább a stúdió. David Fincher, a Harcosok klubja és a Social Network ünnepelt rendezője az első rész 190 milliós büdzséjénél kisebb összegből is szerette volna tető alá hozni a folytatást, ám a tervezett összeget még így is sokallta a stúdió. A produkció munkálatai idén júniusban kezdődtek volna, és a hírek szerint az első rész főhőse, Brad Pitt is szerepelt volna a második részben.

David Fincher
David Fincher

A film producerei, Dede Gardner és Jeremy Kleiner ősszel, a Csodálatos fiú világpremierjén megerősítették, hogy Fincher továbbra is érdekelt a film megrendezésében, és nyáron neki is lát a produkciónak, miután leszállította a Netflixnek a Mindhunter második évadát. Pitt szintén addigra befejezte volna Quentin Tarantino új filmjének, a Volt egyszer egy Hollywoodnak a forgatását, így a tervek szerint nyáron csatlakozott volna a Z világháború 2 stábjához.

A Marc Forster rendezte eredeti Z világháború 2013-ban 530 milliót hozott a konyhára a Paramountnak, a folytatásban viszont úgy tűnik, elvesztette a hitét a stúdió.

Papp Atilla

Papp Atilla

Papp Atilla a Budapesti Corvinus Egyetem kommunikáció és médiatudomány szakán végzett, 2018 óta tagja a Filmtekercsnek. Akut celluloidfüggő, a százmilliós blockbustertől a filléres kísérleti filmig minden érdekli.

Podcast

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

Kilépve a karanténból, de még annak hatása alatt elkészítettük a VLOGtekercs Romantika és nevetés listáját! 12 olyan vígjátékot és-vagy romantikus filmet listáztunk nektek, amit azoknak is látniuk kell, akiket egyébként hidegen hagy valamelyik műfaj. Az egy tucat film között van tinikomédia, animációs film, kicsit alpári, vagy éppen visszafogottabb, de egészen abszurd mozi is, hogy az egész család kedvére válogathasson. Igyekeztünk az elmúlt húsz év filmterméséből válogatni, de volt néhány klasszikus darab, amit annyira a szeretünk, hogy muszáj volt feltennünk a listára. Ráadásul arra is figyeltünk, hogy mindegyik filmet megtaláljátok valamelyik hazai streaming-szolgáltatón!

Inkább elolvasnád?

 

  • Műsorvezetők: Németh Míra, Énekes Gábor
  • Vágó: Nagy Tibor
  • Főcím: Gyenes Dániel
  • Projektvezető: Nagy Tibor
  • Producer: Molnár Kata Orsolya