Hírek

A Planet Sex új dokusorozata még műsorvezetőjét is kiborította

A Hulu Planet Sex címmel készített dokumentumsorozata még a magát mindenre kaphatónak tartó Cara Delevingne műsorvezetőt is elbizonytalanította.

A sorozat a különböző kultúrák emberi szexualitásának mélyebb feltérképezésére vállalkozik Cara Delevingne tolmácsolásában. Az egyes epizódok többek között olyan kontextusokban vizsgálják majd a műsor témáját, mint a párkapcsolatok, a szexuális kisugárzás vonzereje és a pornográfia népszerűsége. A tabutémákat döntögető vállalkozás pedig még bevállalós, fiatal, queer műsorvezetőnőjét is képes volt kínos helyzetbe hozni.

Cara Delevingne-t egy maszturbáció szeminárium miatt hagyta cserben híres önbizalma a Planet Sex forgatása közben.

A modellként és színésznőként is sikeres brit szupersztár korábban ugyan nem tartotta magát prűdnek, a jelenet felvétele közben mégis megváltozott a magáról alkotott véleménye – írja a The Hollywood Reporter. A szeminárium a szokásos tantermi környezet helyett (témája mellett) megjelenésében is extrémnek ígérkezett. A díszítésben a rózsaszín és a bőr domináltak, a résztvevők pedig fehérneműje levételére kérték meg a megszeppent műsorvezetőt. Noha a jelenet már kívül esett a produceri feladatokat is ellátó Delevingne komfortzónáján, a színésznő sok minden mást szívesen elvállalt a sorozat kedvéért.

A Planet Sex a Fremantle, brit televíziós cég gyártásában készül a BBC és a Hulu streamingszolgáltatása számára. A produkció eltökélt szándéka, hogy elkerülje a klasszikusan szűklátokörű hollywoodi normákat. A készítők azt sem bánják, ha tabudöntögető mondanivalójuk esetleg kellemetlenül érint másokat. A sorozat feltett célja a nemi identitással kapcsolatos ténymegállapításokat tenni és bizonyítani, hogy már a születéskor kialakul a szexuális orientáció.

A sorozat premierjére pedig kevesebb, mint egy hónapot kell már csak várni. A Planet Sex mind a hat epizódja egyszerre debütál majd november 18-án.

Lubianker Dávid

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!