Hírek

A Pókember 3. része teljesen őrült lesz

A Pókember 3. részével kapcsolatban egyre több információmorzsát lehet felcsipegetni innen-onnan. Például azt, hogy állítólag a film alapjául szolgáló történet teljesen őrült.

A Pókember: Hazatérésben a Tom Holland által alakított Peter Parker a kamaszkor problémái mellett Adrian Toomessel, azaz a Michael Keaton által alakított Keselyűvel kell szembenéznie. A Pókember: Idegenben pedig egy európai hátzsákos út közben állította szembe Mysterioval, akinek Jake Gyllenthal bújhatott a bőrébe.

Ezek után mit (és kit) tartogatnak az alkotók Peter Parker számára a Pókember 3-ra, aminek a sorsa a tavalyi évben a Sony és a Marvel hullámzó viszonya miatt igencsak megkérdőjelezhető volt? (A több felvonásból álló viszály kapcsán akkor egy hosszabb lélegzetvételű írás is megjelent az oldalon.)

Most megtudtuk, hogy Tom Holland újabb forgatási kalandjai júliusban kezdődnek Atlantában.

(Az már korábban nyilvánosságra került, hogy a munkálatokat nyárra időzítik. Ezek szerint a menetrend tartja magát.) A stáb a forgatások során Atlanta mellett Los Angelest, New Yorkot és Izlandot veszi majd célba. Tom Holland szerint pedig a forgatókönyv igazán őrült, amivel sikerült még jobban felpiszkálnia az MCU rajongók kíváncsiságát.

A színészi gárda egy jelentős részének kilétét még homály fedi, azt azonban már tudni lehet, hogy Jacob Batalon és Zendaya Maree Stoermer Coleman neve ismét felbukkan majd a stáblistán. A rendezői szék hátoldalán pedig Hazatérést és az Idegenbent is jegyző Jon Watts neve díszeleg majd. Ez minden bizonnyal egy egységes képet biztosít a három rész között.

Mint mindig, sokan firtatják Pókember ellenlábasának kilétét. Több helyen Kraven nevét emlegetik, akire a rendező már korábban is utalt. Ám egyre több név merül fel különböző fórumokon. Na és persze egyre több információ is a forgatás kezdetének közeledtével.

Mlinárik Mariann

Mlinárik Mariann az ELTE-n szerzett MA diplomát filmelmélet és filmtörténet, illetve történelem szakokon. Érdekli a streaming platformok világa. Szívesen készít interjúkat. Szabadidejében fotózik, néhány képe az oldalon is látható.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com