Hírek

A Pókember gonosztevő Venom, saját filmet kap

A Sony teljes erővel azon dolgozik, hogy kibővítse a Pókember univerzumot. A cég szupersztár forgatókönyvírókat bérelt fel, hogy tovább építsék a franchiset.

Szuper hír a képregény rajongóknak. Már régóta sejteni lehetett, hogy a Pókember gonosztevő Venom saját filmet fog kapni. Sőt, egyes rajongók szerint A csodálatos Pókember 2. előzetesében  arra is voltak rejtett utalások, hogy a The Sinister Six képregényhősöket is láthatjuk majd főszereplőként a jövőben. A The Hollywood Reporter állítása szerint már mindkét film hivatalos: a Pókember gonosztevők Venom és a The Sinister Six is saját filmet kapnak.

A The Hollywood Reporter tudósítása szerint Sony gyakorlott franchise írókat bízott meg a feladattal: Alex Kurtzman, Roberto Orci, Jeff Pinkner, Ed Solomon és Drew Goddard egy több filmen átívelő történeten fognak dolgozni. A több tervezett film közül az első, a rajongók által régóta várt, Pókember ellenfelére, Venomra koncentráló film.

Az oldal szerint Kurtzman, Orci és Solomon twoftbonus írják a feketeruhás gonosztevő történetét, amit majd Kurtzman is rendez. A szimbiotikus földönkívüli már debütált Sam Raimi Pókember 3 című filmjében, de az új történet teljesen az antihős karakterére fog fókuszálni.

venom

A Z világháború írója Goddard írja (és vélhetőleg rendezi is majd) a The Sinister Six című filmet, melynek főszereplője egy egész csapat Pókember gonosztevő lesz. Szintén ő írja a Marvel Studio készülő Daredevil tévésorozatát.

Az írók Avi Arad és Matthew Tolmach Pókember producerekkel és Marc Webb A csodálatos pókember rendezőjével dolgoznak majd együtt.

Kurtzman and Orci tapasztalt franchise írók, olyan nagy klasszikusok létrehozásában vettek részt, mint a Start Trek vagy a Transformers filmek. Jelenleg közösne dolgoznak A csodálatos Pókember 3-on és a Sony már a negyedik rész premierjét is bejelentette 2018-ra.

(forrás: The Hollywood Reporter)

Filmtekercs.hu

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Add Comment

Click here to post a comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Filmtekercs Filmklub s03

Filmtekercs Filmklub

Hirdetés

Hirdetés

VlogTekercs

A melodráma igenis több a túlcsorduló érzelmektől. Viszont ehhez vajon az kell, hogy a szerelem beteljesületlen maradjon?

A VLOGtekercs ehavi adásában Spike Jonze A nő és Marc Webb 500 nap nyár című filmjei kerülnek terítékre. Bemutatjuk, hogy a melodráma (minden felszínes vélemény ellenére) nem feltétlenül süpped középszerűségbe. A két film összehasonlításával kiütköznek a műfajban rejlő lehetőségek, valamint az is, hogy azon túl miben újítanak az alkotók.

Műsorvezetők: Énekes Gábor
Szöveg: Énekes Gábor
Vágó: Nagy Tibor
Főcím: Gyenes Dániel
Projektvezető: Nagy Tibor
Producer: Molnár Kata Orsolya