Hírek

A Predátoroknak már kutyáik is vannak – Predator – A ragadozó előzetes

Új előzetest kapott a Shane Black rendezte Predator – A ragadozó film. A két hét múlva érkező alkotásban ezúttal a Földön dúl a harc: főszerepben Olivia Munn, Boyd Holbrook, Trevante Rhodes, Keegan-Michael Key és Sterling K. Brown.

Ismét filmvásznon a csápos arcú pusztító. Új, pörgős, véres és mozgalmas előzetest kapott a Predator franchise legújabb darabja. A filmben ezúttal Olivia Munn, Trevante Rhodes, Boyd Holbrook, Keegan-Michael Key, Sterling K. Brown, Alfie Allen, Thomas Jane, Augusto Aguilera és Jake Busey veszik fel a harcot a jövevényekkel.

A történetben egy kisfiú véletlenül rászabadítja a Predátorokat a világra, az emberiség megmentése pedig egy csapat vakmerő tudós és egy ex-katonákból összegereblyézett csoport közös munkáján múlik. A szörnyek nagyobbak, erősebbek, okosabbak lettek, ráadásul ahogy azt az előzetesben is láthatjuk, még menő kutyáik is vannak.

A forgatókönyvet egyébként Fred Dekker és a Rendes fickók direktora, a filmet rendező Shane Black írták. A világpremier Torontóban lesz.

A Predator szeptember közepén érkezik a mozikba a nagyközönség számára.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com