Hírek

A reboot láz elérte a Fűrészt is

James Wan 2004-es rendezői debütálását, a Fűrészt (Saw) egy egész franchise követte, melyet most Chris Rockkal indít újra a Lionsgate és a Twisted Pictures. A premier 2020. október 23-án várható.

Chris Rock a Lionsgate-tel és a Twisted Picturesszel szövetkezett, hogy új vért öntsön az összesen nyolc egészestés és egy rövidfilmet tartalmazó franchise-ba. Az elsősorban komikus szerepeiről híres Rock ezúttal executive producerként és íróként is jegyzi a filmet – ötletéből a már soft-rebootnak mondott Fűrész: Újra játékban (Jigsaw) két szerzője, Pete Goldfinger és Josh Stolberg írják a forgatókönyvet. Az alkotói gárdában maga Wan is ott ül majd, szintén executive producerként – olvastuk a Deadline.comon.

A duma a szokásos: a film egyszerre tiszteleg majd a sorozat előtt, de új ötletekkel fogja megújítani azt. A rendezői székbe Darren Lynn Bousman ül majd – ő sem idegen a Fűrész-univerzumban, hiszen mind a második, mind a harmadik, mind a negyedik részt ő jegyzi. Kérdés, hogyan tud majd megújulni a széria, ha a franchise-ba ennyire erősen beépült csapattal dolgoznak majd rajta…

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs főszerkesztője és egyik alapítója. Geográfusként végzett, majd szabadúszóként írt. Miközben filmes diplomáján is dolgozik, saját PR ügynökségét építi. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek. kataorsolya@filmtekercs.hu

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..